För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Integritetspolicy

Denna policy avser hur Kameradoktorn AB org.nr. 556732-2093, Birger Jarlsgatan 38, 1429 Stockholm info@kameradoktorn.se hanterar personuppgifter.
Kameradoktorn värnar om din personliga integritet och vi strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och följa gällande lagar och regler för dataskydd. Med denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur dina personuppgifter behandlas av Kameradoktorn.
Denna policy gäller för alla uppgifter som samlas in i samband med er förfrågan, beställning, köp som du gör hos Kameradoktorn, genom användning av vår hemsida eller prenumerationer på nyhetsbrev.
 
Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
 
Kameradoktorn är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och att detta sker i enlighet med gällande lagstiftning.
När behandlar vi dina personuppgifter?
Kameradoktorn samlar in och behandlar dina personuppgifter för att du skall kunna handla varor/tjänster eller kontakta oss vid exempelvis service.
Om du registerar dig som kund hos Kameradoktorn behandlar vi information såsom köphistorik.
 
Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?
 
De personuppgifter Kameradoktorn samlar in och behandlar om dig i egenskap av kund som genomför köp är följande:
" Namn och personnummer eller organisationsnummer.
" Telefonnummer och e-post
" Adress
" Betalningsuppgifter
" Kundnummer
" Kontoinformation
" Uppgifter om dina inköp
 
För vilka ändamål behandlar vi dina uppgifter?
 
Kameradoktorn behandlar dina personuppgifter för att kunna:
" upprätthålla våra förpliktelser till dig som kund vid köp, fakturering och support,
" möjliggöra kundservice
" tillhandahålla våra tjänster och hantera kundförhållandet
" ge dig information och erbjudanden i nyhetsbrev och på vår hemsida,
" bedöma vilka betalningssätt vi kan erbjuda dig, till exempel genom kreditbedömningar,
" förhindra bedrägerier och följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar,
" kunna bjuda in till event och aktiviteter, och
" kunna erbjuda marknadsföring via e-post.
 
Laglig grund för behandling
 
Kameradoktorn behandlar alltid dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning. Kameradoktorn behandlar dina personuppgifter när det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig och när Kameradoktorn har ett annat legitimt och berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter, t ex ett intresse av att få marknadsföra sig mot besökare på webbplats eller ett intresse av att utveckla sin webbplats eller tjänster och/eller produkter. Om Kameradoktorn skulle behandla dina personuppgifter för något ändamål som enligt tillämplig lagstiftning kräver ditt samtycke, så kommer Kameradoktorn att inhämta ditt samtycke innan vi påbörjar en sådan behandling.
 
Hur länge sparas dina personuppgifter?
 
Kameradoktorn sparar dina personuppgifter så länge de krävs för att vi skall kunna fullgöra ändamålet som uppgifterna samlats in för. Kameradoktorn kan komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att följa lagkrav eller för att bevaka Kameradoktorns rättsliga intressen, t.ex. om det pågår en juridisk process.
Kameradoktorn sparar uppgifter om kunder i högst 3 år efter det att kunden genomfört ett köp eller haft kontakt med Kameradoktorn om inte vi enligt annan lag måste spara uppgifterna Om kunden valt att registrera ett konto finns personuppgifterna kvar så länge kunden väljer att behålla kontot.
 
Vem lämnar vi ut personuppgifter till?
 
Kameradoktorn kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, vid exempelvis service eller support.
Till leverantörer av kort- och kommunikationstjänster samt till kreditupplysningsföretag vid ansökan om kredit vid köp.
 
Personuppgifter kan komma att lämnas ut av Kameradoktorn om det är nödvändigt för att följa lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Kameradoktorns rättsliga intressen eller för att förhindra bedrägerier.
Kameradoktorn kan komma att överföra dina personuppgifter till land utanför EU/EES, om någon av Kameradoktorns leverantörer eller samarbetspartners befinner sig där.
 
Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part.
Kameradoktorn har rätt att när som helst ändra Integritetspolicyn. Kameradoktorn kommer att i god tid meddela detta.
Du har då rätt att säga upp avtalet om du inte godtar ändringen.
 
Säkerhet till skydd för personuppgifter
 
För Kameradoktorn är säkerheten kring dina personuppgifter viktig och vi har därför vidtagit åtgärder för att skydda dessa.
Kameradoktorn ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.
Kameradoktorn kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta, avidentifiera, radera eller komplettera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Rätt att begära ut din personuppgiftsinformation
Du kan skriftligen begära att få ett utdrag över vilka personuppgifter vi har sparat om dig. Detta kan du begära kostnadsfritt en gång per år.
Du har rätt att få felaktiga kunduppgifter rättade.
Du kan begära dina uppgifter radera eller anonymiserade om det inte längre är nödvändiga för de ändamål de samlats in för. Det kan dock finnas lagkrav som innebär att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter som t.ex. bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.
Du har rätt till att begär ut dina personuppgifter för att kunna överföra dessa till annan personuppgiftsansvarig.
 
Cookies
 
Du har under tiden du är inne och handlar ett unikt, tillfälligt, sessionsid som raderas så fort du loggat ut (automatisk utloggning sker efter 30 minuters inaktivitet).
Enligt lagen om elektronisk kommunikation måste vi informera dig om att vi använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsens funktionalitet. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden du befinner dig på webbplatsen.
Vi använder oss av temporära cookie-filer som finns sparade så länge du är inloggad. Undantag är om du väljer automatisk inloggning. Då lagras ditt användarnamn och lösenord i en cookie-fil mellan inloggningar.
 
Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares inställningar. Detta innebär samtidigt att vissa funktioner på vår webbplats inte kommer att fungera för dig.
Detta innebär samtidigt att vissa funktioner på vår webbplats inte kommer att fungera för dig.
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på följande
 
KAMERADOKTORN AB
Adress:  Birger Jarlsgatan 38 114 29 Stockholm
Tel.  08-41050450
e-post  info@kameradoktorn.se
Start > Hjälp > Säkerhet & cookies
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms